Tak for sidst

23. marts 2012

 

Tak til alle Jer der lagde vejen forbi vores stand  på Foodexpo.

Det var hyggeligt at møde alle Jer ildsjæle, der hver dag tryller rundt om i de danske storkøkkener. Tak for en god, faglig snak, tak for input og tak for tilmeldinger til nyhedsbreve og smagsseminarer.

Vi har med stor glæde konstateret, at rigtig mange kender og fejrer Store Smagedag - så nu glæder vi os til at få endnu flere med den 3. onsdag i september  - følg med her på siden og på facebook.

 

Som lovet en lille service meddelse om hapserne som vi serverede:

Yoghurt med karamel og frysetørrede hindbær

1 l. yoghurt (vi brugte Kløver 2% græsk inspireret yoghurt) røres med 1 dl. Carte D'Or Karamel Sauce og 1 tsk. vanillesukker. Drys med lidt frysetørrede hindbær.

 

Super chili/hvidløgsdressing til rejer

Til 500 gram rejer

150 mlHellmann's Vinaigrette, 75 ml Knorr Sunshine Chili, 25 g Knorr Krydderipure hvidløg, saft/skal af en citron, friskhakket persille. Smages til med salt og peber.

 

Tillykke til de heldige (og dygtige) vindere af smagskonkurrencen

Anja Egsgaard

Ulla Nysted

Lone Fynbo